Passie voor eten en drinken, voortgang Kooklokaal

1 juli 2015:

Druk aan het schrijven van mijn boek, op mijn bootje in Rijpwetering. Na zoveel pech neem ik een pauze.

vanaf oktober 2015: Voedingsadvies vanuit de keuken

Ing Suzanne W. Korevaar, Koningsplein 8, Den Haag

 

 

1 jan 2014:Suzanne Korevaar, eigenaresse: 'In onze familie is altijd gekookt, eten zit dan ook in mijn genen. Zodra ik mijn passie voor eten mag delen, maar vooral ook wanneer ik kan koken, word ik blij. Na mijn studie levensmiddelentechnologie en enkele jaren ervaring bij supermarktorganisaties veranderde mijn leven echt toen ik Culinaire Product Promotie mocht doen als vaste baan. Mijn hobby werd mijn werk, mijn passie en plezier deelde ik met (vooraanstaande) koks en culinair journalisten. Reizen over de wereld en alles proeven....creatief met eten en drinken bezig zijn, recepten schrijven, foodstyling (koken voor de foto) alles heb ik gedaan. Toch miste ik iets, het contact met de mensen waar ik dat allemaal voor deed. Daarom ontstond vanaf 2000 in mijn huiskamer aan het Koningsplein in Den Haag, een kookstudio. Die na vijf jaar te klein werd, waarna we acht jaar op een prachtige locatie onder de Houtrustkerk te Den Haag gevestigd waren. En nog steeds zitten we niet stil. Inmiddels zitten wij sinds begin 2014 aan het Braassemmermeer bij WB Jachthaven te Oude Wetering. Een fantastische locatie, waar we sinds kort naast de kookstudio in de zomer ook een taveerne zijn gestart. Met uitzicht op de haven en zeilboten kan ik hier nog een passie delen, zeilen en varen! Kortom, we houden van uitdaging én van koken en eten. Hou jij ook van lekker eten, maar je weet niet hoe je dat moet bereiden? Ik leer het je graag'